matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
arli28:
oblicz tgx jeżeli sinx−cosx=
√
2
/2
15 lut 21:40
ZKS:
1
sin(x) − cos(x) =
/
2
√
2
1
1 − 2sin(x)cos(x) =
/ * 2
2
1
4sin(x)cos(x) = 1 / *
cos
2
(x)
4tg(x) = tg
2
(x) + 1 tg
2
(x) − 4tg(x) + 1 = 0 Dokończ.
15 lut 22:08