:)
Matura: Witam. Robiąc kilkanaście zadań zaczynam robić banalne błędy. Typu m+14=20 ...m=7....
Co myślicie....pomoże chwila przerwy czy może jakaś kawa?
14 lut 22:56
geometrykz: CHWILA PRZERWY?!
ja dzisiaj wstałem o 13 i od 13 tłukę zadania

i tak pewno do 3, jutro wstanę o 13 i to samo. cały dzień matematyka.
14 lut 22:58
5-latek: Radze CI poloz sie spac . Powaznie .
14 lut 23:00
geometrykz: kto?
14 lut 23:19
5-latek: Mozesz tez rowniez skorzystac z mojej rady
14 lut 23:23
geometrykz: niestety nie mogę

ale ja już tak od prawie miesiąca i dobrze się trzymam

a szczerze przyznam, że analizowałem Typu m+14=20 ...m=7 ze trzy razy bo nie widziałem błędu x)
ja dzisiaj liczyłem pierwiastki z delty −17
14 lut 23:33