wykres funkcji g otrzymano w wyniku przesunięcia wykresu f(x)=|x| o wektor
Basia: wykres funkcji g otrzymano w wyniku przesunięcia wykresu f(x)=|x| o wektor
v=[ √2 , 1−2√2 ]
oblicz x1 i x2
14 lut 15:26
J:
a co to są x1 i x2 ?
14 lut 15:28
J:
pewnie miejscca zerowe .. zatem: Ix −√2I + 1 − √2 = 0
14 lut 15:29
J:
⇔ x − √2 = √2 − 1 lub x − √2 = 1 − √2
14 lut 15:30
nick: log2(800)1/6
20 lis 15:10
Mila:
| | 1 | | 1 | | 1 | |
= |
| *log2(8*100)= |
| *(log2(8)+log2(4*25))= |
| *(3+2log(2)+2log2(5))= |
| | 6 | | 6 | | 6 | |
20 lis 20:34