matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
iloczyn różnica zdarzeń
Matstud:
mamy p(A)=0,3 P(B)=0,5 zdarzenia a i b są niezależne oblicz 1)P(A ∩ B)= 2) P(A\B)
13 lut 23:50
panpawel:
P(A ∩ B)=P(A)*P(B) P(A\B)=P(A)−P(A ∩ B)
14 lut 00:03