matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ile wynosi 25% liczby 2^96?
polll:
Ile wynosi 25% liczby 2
9
6
?
13 lut 22:49
Janek191:
1
25% = 0,25 =
= 2
−2
4
więc 25 % z 2
96
= 2
−2
*2
96
= 2
94
13 lut 23:00
polll:
rzeczywiście
dziękuję
13 lut 23:03