pomożecie
bogusia: 4 − 2x
jak sie taka fumkcje rysuje f(x) = −−−−−−− x należy R − {0}
x
25 lis 17:20
bogusia: Trzeba narysować tabelkę
25 lis 17:22
bogusia: czy najpierw obliczyć
25 lis 17:22
bogusia: 4
to sie równa −−−− − 2
x
25 lis 17:25
bogusia: pomożecie
25 lis 17:53
25 lis 18:36
bogusia: 
?
25 lis 19:57
bogusia:
4
y = −−−− − 2 i tabelke zrobić i wyznaczyć punkty
x
25 lis 20:00
ula:

narysuj najpierw
y=
4x zrób tabelę, nie mogą przeciąć osi OY bo x≠0
potewm przesuń cały wykres o 2 w dół
25 lis 20:22