matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak narysować funkcję homograficzną?
Paula:
jak narysować funkcję homograficzną? | 2 | |−−−−−−−−−−−− − 2 | | x+3 |
12 lut 19:23
bezendu:
2
f(x)=
x
v
→
[−3,−2] Wszystko spod osi OX nad oś
12 lut 19:25
Tadeusz:
2
f(x)=||
|−2|
x+3
2
1)|f(x)=
x+3
12 lut 19:29