matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż granicę
adam:
Rozwiąż granicę. Zadanie 6 na tym zdjęciu. Jak to rozwiązać?
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/10967020_1010102942352586_1593009754_n.jpg?oh=f0d0525c3d7680f10a1c51b452e562a9&oe=54DEE0AE&__gda__=1423878335_428a993cc156be047f6b12252e8dc4bb
12 lut 19:01
adam:
Halo, pomoże ktos?
12 lut 19:33