LN
Ania: Czy ln naturalny ma miejsce zerowe?
11 lut 23:13
Eve:
11 lut 23:14
5-latek: Ale studentka powinna wiedziec o co pyta .
Oczywiscie ze logarytm ln nie ma miejsc zerowych

Miejsce zerowe ma funkcja y=ln(x)
12 lut 10:40
Hugo: f(0) = lnx
ln(0) = log
e 0 = Do jakiej potęgi podnieść e by wyszło zero?
e
x = 0
znajdź taką
12 lut 10:43
Hugo: chyba ze limes 8|
12 lut 10:44
J:
@Hugo
Dziedziną funkcji f(x) = ln x jest R+
12 lut 10:45
5-latek:

To jest wykres y=ln(x)
Hugusiu
12 lut 10:46
J:
bez tej prostej na lewo od osi OY
12 lut 10:47
5-latek: Tak oczywiscie (program tak narysowal
12 lut 10:49