matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asymptoty
ugabuga:
wyznaczyć asymptoty ukośne i czy obustronne a)
√
x
2
−1
(x+1)
2
b)
2x
11 lut 22:00
ugabuga:
może ktoś jednak pomoże
może być tylko wynik
11 lut 22:15
Qulka:
asymptota y=x i y=−x
11 lut 22:30
Qulka:
asymptota y=x obustronna
11 lut 22:32