matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Kochani Potrzebna pomoc!!!
Sars:
Kochani Potrzebna pomoc
! Znaleźć równanie płaszczyzny zawierającej 2 proste
x−1
y
z−1
L1 :
=
=
2
1
2
⎧
x = −1+2t
L2 :
⎨
y = 1+t
⎩
z = 2t
t ∊ R Dziękuję i pozdrawiam
11 lut 21:45