matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy - pomocy
ANia:
Wartość wyrażenia (pierwiastek 3 stopnia z 16)do potęgi 3 : 4 log
5
2 jest równe ?
11 lut 18:04
M:
31 lip 06:08
M:
29 wrz 06:02
Jolanta:
3
√
,16
3:4log
5
2
=16
1/3*3:log
5
2
4
=16
1:log
5
16
=16
log
16
5
=5
29 wrz 11:35