matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
młody:
Wyznacz zbiór wartości funkcji: f(x)=2− sin2x +sin
2
x
10 lut 23:17
Qulka:
ZW= <0,5(5−
√
5
) ; 0,5(5+
√
5
) >
http://www.wolframalpha.com/input/?i=2%E2%88%92+sin2x+%2Bsin%5E2x
10 lut 23:19
młody:
można jakoś prościej?
10 lut 23:25