Oblicz pole obszaru
Olle: Oblicz pole obszaru wyznaczonego liniami
L
1 : f(x) = −x
2+1
L
2 : g(x) = e
x
x ∊ <0, 1>
Może ktoś napisać, czy dobrze mi wyszło?
Mój wynik:
10 lut 22:25
10 lut 22:29
Eve:

coś nie bardzo widzę ten obszar
10 lut 22:30
Qulka: jeśli w podanym zakresie to pod niebieską nad zieloną i dodatkową linią x=1
10 lut 22:36
Eve: dzięki
10 lut 22:40
Qulka: Eve

nie zamierzam się domyślać ile z treści w zadaniu jest właściwej treści z zadania

niech się nauczą porządnie pisać
10 lut 22:44
Eve: a to nie nasz problem
10 lut 22:46