matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
e^x
całak:
jak rozwiązać takie coś e
x
=0 ?
10 lut 21:43
Eve:
nie ma rozwiazania
10 lut 21:46
Dziadek Mróz:
Co najwyżej granica dąży do 0 dla y = e
x
10 lut 21:53
Dziadek Mróz:
lim
x→−
∞
(e
x
) = 0
10 lut 21:54