matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równanie
grzywkens:
Rozwiąż równanie: cos
2
x + cos
3
x + cos
4
x + ... = cosx
10 lut 21:28
Eve:
lewa strona ciąg arytmetyczny, nieskończony a
1
=cos
2
x, q=cosx
10 lut 21:33
Eve:
geometryczny *
10 lut 21:34