sin x | ||
f(x) = | ||
cos 2x |
cos x* cos 2x − sin x*( − 2 sin 2x) | ||
f '(x) = | = | |
cos2 2x |
cos x*cos 2x + 2sin x*sin 2 x | ||
= | ||
cos2 2x |
π | 0*(−1)+ 2*1*0 | |||
f '( | ) = | = 0 | ||
2 | (−1)2 |
sin x | ||
f(x) = | ||
cos 2x |
cos x* cos 2x − sin x*( − 2 sin 2x) | ||
f '(x) = | = | |
cos2 2x |
cos x*cos 2x + 2sin x*sin 2 x | ||
= | ||
cos2 2x |
π | 0*(−1)+ 2*1*0 | |||
f '( | ) = | = 0 | ||
2 | (−1)2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |