rozwiąż równanie
nysa: | | 2√3sinxcosx | |
cos2x− |
| −sin2x=0 |
| | 3 | |
10 lut 19:41
10 lut 19:43
nysa: nadal nie mam pomysłu na to zadanie
10 lut 19:49
cwel:
10 lut 19:49
kamil_cwel:
10 lut 19:53
Tomaszek_to_siusiak: Rozwiązaniem tego oto równania jest hasło "Tomek ma małego"
10 lut 19:57
Eve:
cos2x−sin2x=√3, zastąp cos2x sin2x z jedynki, poprzenos i podnieś 2 razy do kwadratu
10 lut 19:57
nysa: jakim cudem zrobilo sie cos2x−sin2x=√3
10 lut 20:10
Eve: przed cos2x ma być
√3 gdzieś sie zapodział
10 lut 20:18