matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Cześć,mam pytanie:Jak podzielić takie coś
Kamil:
Jak wygląda takie działanie ?
48
4
√
5
9 lut 23:01
Kamil:
?
9 lut 23:09
Mila:
12
12
√
5
=
=
√
5
5
9 lut 23:10
Dziadek Mróz:
48
12
√
5
12
√
5
=
*
=
4
√
5
√
5
√
5
5
9 lut 23:49