matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dhd
qwerty:
oblicz całke oznaczoną ∫
0
1
x
4
*sgn(x
2
−x)dx
⎧
1, x>0
f(x)=sgnx=
⎨
−1, x<0
⎩
0 x=0
popatrzec an wykres funkcji g(x)=x
2
−x... na [0;1]
9 lut 21:26
rysiekkk:
Help
10 lut 15:53
rysiekkk:
Pomoże ktoś pilne
!
10 lut 19:06