aa
Hugo: Towarzysze !

Dla Huga informatyka w zasadzie C++ była trudna i siedziałem tu sporo i wpychałem wiedze na
siłe do głowy. Dziś było kolokwium poprawkowe nr I , w Piątek mam egzamin term II o ile zdam.
Chciałbym podziękować za wszelaką pomoc tu szczególnie mówie o IT i skłaniam się
przedewszystkim ku
Dziadkowi Mrozowi który tak duzo czasu mi poświęcił. Przepraszam że z
początków się obijałem i chodź się uczyłem i mi tlumaczyłeś to nie przykładałem się
wystarczająco przez co miałem poprawkę. Przez ten weekend gruntownie siedzialem nad C++ mając
także na względzie asembler który pisałem dzisiaj. Lenistwo walczyło z ambicjami Huga. Nie
zawsze sie udawało bo Niedziele przebalowałem na Youtubie a potem siedziałem do 5 rano. Są
posty na dowód

Dziś pisałem egzamin z asemblera i c++; c++ był priorytetem więc asembler traktowałem jak zdam
to zdam. Hugo to dziecko szczęścia i na poprawce z asemblera pokopiował nielegalnie programy
i troche na duże oczy omamił prowadzącego

nie pokazując mu w zasadzie nic dał mi
zaliczenie

! cieszyłem się gdyz sie nie przygotowałem jakoś super. W zasadzie tydz temu
umialem świetnie asm a teraz ino względnie.
Kolos trał od 10:00 −> 11:30 następnie udałem się na C++. Było 5 zadan każde za tyle pkt ile
numer zadania. Dwa pierwsze zadania były idiotyczne.
1. Podaj nazwe zajęć − podstawy inforatyki
2. Podaj nazwiska prowadzących

i tu jednego bez imienia dałem
3. I tu stworzyć figure wdl parametrów od użytkownika
aaaaa
abbba
abbba
abbba
aaaaa
wiec przedewszystkim fory w forach ale

nim to to podzieliłe program na samo wypisywanie tych
'a'
for(int i=0; i<N; i++) {cout<<a;} i to
samo u dołu
w środku dałem dwa fory
for(int i=0; a<(N−2); i++) //pomniejszone o '2' bo mam u góry i u dołu te 'aaaaa'
{
cout<<"a";
{for(int j=0; (j<N−2); j++) //pomniejszone znowu o dwa bo boki to same a
{ cout<<"b";
}
po czym dajemy znowu <<"a"; i endl
MYSLE ZE RACZEJ MAX PKT

zad 4. za 4 pkt i tu chyba zpsułem było wpisywanie do okręgu i przekształcanie takie ta różne
generalnie szkielety , biblioteki porobiłem

skoro na 4 pkt to moze coś dostane
5 zad za 5 pkt
ze bierze tabelke stringów od użytkownika, ilosc elementów w tabeli
zależna od ARGUMENTU do MAINA
argc.*arg[]
nie wiem czy nie je**em składnie
użytkownik mial wklepywac do tabelki
i ze jak sie zaczyna na jakąś litere daną tam to wpisywac do txt mielismy przedzialy tych
znaków w ASCII podane:
to wiadomo oftream OUT OUT.opem(txt/ios)
i dalem ! nie pewnym
while(IN>>wyraz)
{
if(wyraz[0] == coś tam &&...II.. >60 itp te przedziały z ASCII.)
OUT<<wyraz; //wklepywalo do pliku
pierwsza litera to wuraz[0] mysle ;>
wiec powinna być polowa generalnie
czyli Hugo zdal

Także:
Dziękuje , przepraszam, i prosze wspierać mnie dalej
9 lut 14:37
Krzyś: słaby jesteś
9 lut 14:40
Eve: mam nadzieje, że ta sesja czegoś cie nauczy
Hugo jeden
9 lut 14:51
Daansa:

Gratulację Hugo
9 lut 14:52
jakubs:
9 lut 14:56
Hugo: Mam nadzieje ze Dziadek Mróz wypowie się w tej sprawie i Oceni Huga. Potrzebuje 50% pkt
9 lut 15:01
akogo?:
a co to kretyn ten Hugo

?
Kogoś tu interesują jego losy?
Bloga śmieciu załóż a tu nie rób wsi
9 lut 15:06
Hugo: Odświeżam wątek
9 lut 19:06
Dziadek Mróz:
oftream OUT OUT.opem(txt/ios) Że co ku**a?
9 lut 19:08
Dziadek Mróz:
To ile punktów miałeś?
9 lut 19:08
J:
9 lut 19:15
Dziadek Mróz:
9 lut 19:35
Hugo: ofstream OUT;
OUT.open("plik.txt" ,ios:

ut) pisalem skrotowo

wiec z c++ nie wiadomo ile pkt odda za 2 dni
9 lut 19:44
Hajtowy: omg Hugo...

I tak nie zdasz
9 lut 19:52
Hugo: : )) mysle ze jednak sie uda to c++... algebre zawalile

17pkt od 33 zdawalnosc
czekam na analize
9 lut 19:59
Dziadek Mróz:
Iza lubi anal, bo to analiza
9 lut 21:32
Braun:
Hugo nie łam, się na drugim semestrze będzie gorzej a z roku na rok coraz trudniej. Może pomyśl
o WSB ?
9 lut 21:34
Hugo: Dziadek Mróz szaleje

Analiza zdana
Czwartek − Algebra
Piątek − chemia + c++
9 lut 21:54
Hugo: 
Braun wgl skąd masz nick w LOLU jest Braum

Hugo to pozytywny człowiek chyba ze widzi otchlań
9 lut 21:56
9 lut 22:04
asdf: "Hugo to dziecko szczęścia i na poprawce z asemblera pokopiował nielegalnie programy
i troche na duże oczy omamił prowadzącego" − chwal sie dalej dzieciaku...
9 lut 22:07
Dziadek Mróz:
Hugo i tak nie zrozumie niczego póki nie zacznie ciągle ćwiczyć.
9 lut 22:09
całka:
A Ty co chcesz umoralniać innych ? Zacznij od siebie, niech sobie piszę, nie chcesz nie czytaj.
9 lut 22:13
asdf: kolejny co nie umie czytac...chyba podalem jasny powod, dlaczego caly czas to robie

Coraz
wiecej bezmozgich wchodzi na ta strone
9 lut 22:14
Hugo: asembler zdalem bo z wykladow mi zabrał kartke za sciaganie i zdalem a z laborek bo skopiowalem
kod ktory i tak nie dziala ale wyglądalo to mądrze

asdf: nie odbieraj dziecku zabawki, skonczy sie sesja juz wkrotce i Hugo tez skonczy

jutro, pojutrze algebra
czw −> pt c++ i gdzies tam chemia a,b,c,d i Hugo który byl granicą na swoim wydziale przechodzi
do II semestru
9 lut 22:15
całka:
A największym bez mózgiem wśród tu obecnych jesteś Ty.. Myślisz, że jesteś na 2 czy 3 roku to
masz prawo wszystkich krytykować i wgl kim Ty jesteś ? Dla mnie nadętym debilem..
9 lut 22:16
asdf: jestem nadetym debilem, ok.
9 lut 22:21
Dziadek Mróz:
Hugoehlo, teraz klasy trzep i nie czekaj aż zaczną je na zajęciach.
9 lut 22:25
Hugo: ciezko jest zmienic osobowosc ale chyba ten wycisk mnie czegos nauczyl : ))
z czw−> pt bede przerabiac ostro c++ mam tam pare trudnych zaganien to jak bys mial chwile i
chęci....
Chyba sie cieszyc ? z drugiej strony dwa ciezkie przede mną
9 lut 22:28
9 lut 22:34
9 lut 23:08
Ada: całka chyba chodzi o to, że asdf włożył dużo pracy w zaliczenie pierwszych sesji. I
kiedy ty wkładasz uczciwie pracę, a przychodzisz na forum, gdzie byli ludzie, którzy ci
pomogli (a nie rozwiązali zań zadania), dowiadujesz się że ktoś inny sobie to ściągnął, no
cóż...
Chodzi tu też o to, że nieuczciwość jest nieuczciwością. I prawa/regł/ect. powinno się
przestrzegać po prostu, czy uważamy je za głupie, czy nie. A jak się nie podobają to je
zmieniać, bo inaczej jest chaos.
10 lut 00:03
Saris: Cóż powiem tak. Można skończyć studia informatyczne z minimalnym nakładem swojej pracy, a
maksymalnym innej osoby

(chociaż to raczej ciężkie). Problem taki, że nawet z papierkiem,
mimo dużego zapotrzebowania na rynku pracy nikt osoby bez podstaw i umiejętności radzenia
sobie z problemami nie zatrudni.
10 lut 00:22
asdf: @Ada − dobrze ze sa normalne osoby na tym forum, 100% racji.
@Saris − bez podstaw? o podstawach to sie nawet nie rozmawia w pracy...masz zadanie i rób, nie
wiesz − poczytaj, dopiero pozniej pytaj.
10 lut 00:57
52: Ja w tym wszystkim popieram asdf, denerwują mnie ludzie, którzy właśnie jadą czyimś
kosztem i później chwalą się tym na lewo i prawo, trzeba mieć w sobie odrobinę pokory i wstydu
i szacunku do innych i samego siebie.
Trzymajcie się !
10 lut 09:51
10 lut 13:03