Pytanie
Blue: Mila, mam do Ciebie sprawę.

Wrzucałaś tutaj kiedyś link to "zadań na dowodzenie" − Geometria cz.1, masz może też część 2
tego


+ mógłby ktoś sprawdzić to zadanie i powiedzieć mi, czy jest dobrze rozwiązane

http://i58.tinypic.com/2laecxz.jpg
8 lut 22:45
Mila:
Dobrze, tylko uważaj na zapisy:
Powinno być P(A'∩B)=P(B|A) u Ciebie to wygląda P(B/A) a to co innego oznacza.
8 lut 23:06
Mila:
Nie wiem, czy mam, poszukam Cz2.
8 lut 23:06
Blue: Mila, ale tam właśnie zapisałam P(A'∩B)=P(B/A) ... Czyli to jest jednak źle?
8 lut 23:12
zyd: chętnie zerknąłbym na cześć 1 Milu więc jak byś mogła ..
8 lut 23:13
Blue: Mila, cofam pytanie, już znalazłam cz 2
8 lut 23:22
8 lut 23:22
Mila:

To ma być P(B−A) W nawiasie różnica zbiorów.
8 lut 23:33
Blue: Czyli dobrze napisałam P(A'∩B)=P(B\A), bo Ty Mila napisałaś P(A'∩B)=P(B|A) i nie wiem, z czego
to wynika ...
9 lut 00:14
Blue: tylko pomylił mi się kierunek kreski wcześniej ^^
9 lut 00:16
Mila:
Właśnie chodzi o kierunek kreski. Ma być B−A, w przeglądarce znak \ różnie wychodzi.
9 lut 16:49
Blue: OK, dziękuję Milu
9 lut 17:05
Kacper:
9 lut 17:32