matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Marek:
x
2
013−x
2
013=1/x
2
013−1
8 lut 16:27
M:
1 sie 12:30
M:
28 wrz 21:38
Jolanta:
1
0=
−1
x
2
0,13
1
1=
x
2
0,13
x
2
0,13=1
100
x
2
=
13
100
100
x=
√
x=−
√
13
13
28 wrz 22:13