matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
pw:
∫∫(x+y)dxdy obszar ograniczony krzywymi y=x y=4/x x>0 y=4x narysowałem sobie te krzywe, ale nie wiem jakie są przedziały całkowania. D
8 lut 16:25
pw:
up
8 lut 16:45
pw:
up !
8 lut 17:23
pw:
up
8 lut 18:42
pw:
up
8 lut 19:01