jak jest wartosc parametru
maturzystka: Rówanie m2−9x=m2−6m+9 nie posiada rozwiązań, gdy wartość parametru m jest równa...?
8 lut 13:45
5-latek: Przeciez to bylo wczoraj
8 lut 13:46
ICSP: x(m2 − 9) = (m − 3)2
m = −3
8 lut 13:47
J:
dobrze przepisana treść ?
8 lut 13:48
maturzystka: tak a czemu −3
8 lut 13:49
maturzystka: nie rozumiem czemu tak jest napisane
8 lut 13:50
J:
skąd: x(m
2−9) ?
8 lut 13:50
maturzystka: wlasnie
8 lut 13:51
ICSP: bo wczoraj było identyczne zadanie.
8 lut 13:51
5-latek: J czesc

Wczoraj bylo x przy m
2 bo sie nawet pomylilem ze tam jest x
2
8 lut 13:51
8 lut 13:52
J:
cześć

, to wszystko wyjaśnia
8 lut 13:53