matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ratunku, pomocy
Monique22:
3−
√
2
×sin
2
13 + tg41×tg49−
√
2
×cos
2
13 = Z gory dziekuje
7 lut 17:59
3Silnia&6:
= 3 −
√
2
(sin
2
13 + cos
2
13) + tg 41*tg(90 − 41) = 3 −
√
2
+ tg 41 * ctg 41 = 4 −
√
2
7 lut 18:01
Combo:
7 lut 18:04