matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
sandra:
∫
√
2x+1
7 lut 13:36
Eve:
2x+1=t
7 lut 13:42
J:
podstawienie: 2x + 1 = t , 2dx = dt
7 lut 13:42
sandra:
no jaasne
jak sie robi te bardziej skomplikowane to zapomina sie te elementarne, dzięki
7 lut 14:12