matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całeczka
gość:
√
lnx
∫
dx jak to rozwiązać?
x
6 lut 19:32
Braun:
t=lnx
1
dt=
dx
x
∫t
1/2
dt=.
6 lut 19:34
gość:
o kurcze takie łatwe a ja się długo nad tym zastanawiałem Dzięki
6 lut 19:37