matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile jest √2+√2 2√2?
Adam:
ile jest √2+√2 2√2?
6 lut 17:30
Mila:
√
2
+
√
2
=2
√
2
√
3
+
√
3
=2
√
3
√
5
+
√
5
+
√
5
=3
√
5
6 lut 17:32
Adam:
thanks
6 lut 17:32