matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
speno:
hej moglby ktos pomoc? (−
3
4
)
−
4
= 64
3
/
4
= 8
1
0
(1/4)
1
6
= log
5
(1/25)= log400−2log2=
6 lut 17:29
Janek191:
−3
−4
256
(
)
−4
= (
)
4
=
4
3
81
6 lut 18:53
Janek191:
64
3
4
= (8
2
}
3
4
= 8
3
2
= 8*8
1
2
= 8
√
8
= 8*2
√
2
= 16
√
2
6 lut 18:57