matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
PILNE
PILNE:
5
Mam policzyc
z lematu gausa
11
wiem ze
5
= (−1)
u
jak wyznaczyc te u?
11
6 lut 13:30
PILNE:
nie rozumiem tego jak sie to liczy czemu <1*5>
11
=5 a <2*5>
11
=−1
6 lut 13:31