matematykaszkolna.pl
. Krysti: Witam. Jak się zmotywować. Uwielbiam matematykę ale ja już jest mi ciężko ucząc się od września dzień w dzień po kilka godzin. Macie jakieś porady aby wyjść z tej monotonii....matura coraz bliżej...chciałbym dostać jakiegoś kopa.
5 lut 22:22
Krysti: Macie jakieś porady, doswiadczenia?
5 lut 22:22
Qulka: nie myśleć jako konieczności i maturze emotka rozwiązywać zadnia bo sie podobają emotka
5 lut 22:23
Qulka: ja robiłam zadanka zamiast krzyżówek przed snem emotka
5 lut 22:23
Eve: Krysti, przede wszystkim odpocznij, idx na spacer, 2 razy dziennie, nie mysl o maturze, ćwicz ciało do umysłu przetrenowanie odniesie odwrotny skutek do zamierzonego celu
5 lut 22:26
Eve: no i najwazniejsze, jesli drugi raz przeczytasz zadanie i nie wiesz jak zacząć, zaznacz go i idź dalej, potem wrócisz do tych, które zaznaczyłaś, na samym końcu
5 lut 22:27
Qulka: doświadczeń własnych nie mam emotka zamiast się uczyć przed maturą całą noc układałam puzzle emotka
5 lut 22:34
Eve: w noc przed maturą juz się nic nie zrobi, nie nauczy, trzeba się wyspać, dać mózgowi wolne
5 lut 22:37
krysti: Dziękuje za odpowiedzi. Szczególnie za to zaznaczanie...to właśnie mnie dobija. Robię 10 dobrze..11 i staje... Poddaje się i koncze
5 lut 22:44
Eve: i własnie tak nie wolno emotka
5 lut 22:47