narysuj wykres funkcji y=-4/x oraz napisz dziedzine i przedzialy monotonicznosci
zagrozona: y= − 4/x
5 lut 21:54
Janek191:
x ≠ 0 bo dzielenie przez 0 nie jest wykonalne
D = ℛ \ { 0 }
Przedziały monotoniczności:
( −
∞ ; 0 ) − funkcja rośnie od 0 do +
∞
( 0 ; +
∞ ) − funkcja rośnie od −
∞ do 0
6 lut 07:51
6 lut 10:09
daras: pewnie ma to w
6 lut 10:42
daras: albo wczoraj poszła już spać−popatrz na licznik−odpowiedź nadeszła rano jak już poszła do
szkoły na ścięcię
6 lut 10:43
5-latek: Czesc
daras 
Pewnie tak jak co niektorzy > Wstawiaja tylko zadanie do rozwiazania i rano przepisuja .
6 lut 10:45
daras: i dlatego już przestałem dawac pełne rozwiązania
6 lut 21:32