matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Układ rownan
Zzz:
0,95x+0,5z=6 0,9y+0,2z=3 0,05x+0,1y+0,3z=1 Jak rozwiązać taki układ rownan?
5 lut 20:01
Eve:
pozbyłabym sie ułamków *100 *10 *100
5 lut 20:05
Zzz:
A co dalej?
5 lut 20:13
Zzz:
5 lut 22:05