Pomoże ktoś ???
Mariola:

Po przesunięciu wykresu funkcji wykładniczej wzdłuż oso Oy układu współrzędnych otrzymano
wykres przedstawiony na rysunku.Jest to wykres funkcji ? Punkty R(0,2) i P (2,3)
5 lut 18:21
Eta:
f(x)= (
√2)
x
g(x)= f(x) +1 ⇒
g(x) = (
√2)
x+1
5 lut 18:36
Mila:
Witaj,
Eto, gdzie się podziewasz?
5 lut 18:39
Mariola: dzięki Eta
5 lut 18:39
Eta:
Witam

Odpowiedź na Twoje pytanie
Mila : ostatnio mam lenia
5 lut 18:41
Mila:
Nie mogę uwierzyć w coś takiego. Pozdrawiam.
5 lut 18:42
Eta:
5 lut 18:44