matematykaszkolna.pl
Pytanie Jakub: Czy forum szybciej działa Oprogramowanie serwera zostało poprawione. Forum powinno szybciej działać. Gdyby dalej muliło piszcie o tym tutaj. Jakby wystąpiły jakieś błędy też dajcie znać tutaj lub na maila jakub[a]matematyka.pisz.pl Miłego korzystania
24 lis 15:33
Basia: Witaj Jakubie ! Czy ten adres e−mail jest poprawny ? Wysłałam kiedyś do Ciebie liścik na ten adres i wrócił jako nie rozpoznany. Czy mogę jeszcze raz spróbować na zasadzie testu ?
24 lis 15:36
Jakub: Ten adres jak aktualny jak z serwerem wszystko w porządku emotka. Niezależny od serwera adres to jakub66[a]gmail.com
24 lis 15:40
Basia: Dziękuję.Już zapisuję. Wydaje mi się, że lepiej chodzi, ale na razie malutko ludzi.
24 lis 15:52
Jakub: rysunekTest
24 lis 15:57
Jakub: Twój mail doszedł, przeczytałem, odpowiedziałem emotka
24 lis 15:59
Basia: Twój też. Dziękuję. Przykro mi, ale z forum nadal jest źle. Weszło kilka osób więcej i wszystko wróciło niestety do "normy" ostatnich dni.
24 lis 16:23
Nikka: niestety zgadzam się... działa wolno...
24 lis 16:25
BiebrzaFun : działa tak szybko,że strony nie nadążają się ładować emotka
24 lis 16:28
Basia: Chyba jednak jest lepiej.
24 lis 17:27
Basia: Nawet zdecydowanie lepiej.
24 lis 17:33
Basia: Przez jakiś czas forum działa szybko. Potem się na dłuższe chwile zacina. Poprzednio było to tylko forum, bo w drugim oknie na matematyka.pisz.pl wchodziłam bez problemu. Teraz w czasie tych zacięć w drugim oknie nie wchodzi również matematyka.pisz.pl No cóż to już, moim zdaniem, serwer i czas dostępu do niego. Mogłabym to jeszcze przetestować gdybym znała adres jakiejś innej strony z tego samego serwera.
24 lis 17:55
Jakub: Właśnie te zacięcia mnie martwią, bo nie wiem skąd się biorą. W dodatku ciężko złapać moment, kiedy już się zdarzą i sprawdzić co tak obciąża serwer.
24 lis 18:11
Basia: Jeżeli właściciele serwera nie pomogą, to obawiam się, że nie da się tego wykryć. To może być równie dobrze jakaś zupełnie inna strona.
24 lis 18:51
Basia: Mimo tych zacięć, o których była mowa wyżej stwierdzam już teraz z całą pewnością, że jednak jest lepiej. Miłych snów wszystkim życzę
25 lis 00:27