matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOCY
kaja:
Prosta o równaniu y =
√
3
x−3 jest nachylona do osi Ox pod katem?
5 lut 12:10
Qulka:
60°
5 lut 12:12
Qulka:
bo tg60°=
√
3
5 lut 12:13
bezendu:
tg
√
3
=60
o
5 lut 12:13
Qulka:
bezendu arc zjadłeś
5 lut 12:14