matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiązać według reguły de Hospitala
Angela:
3sinx
y=
1−e
x
+2x
x →0
5 lut 11:15
Janek191:
Policzyć granicę ?
5 lut 11:16
J:
3cosx
= lim
= ... i sama..
−e
x
+ 2
5 lut 11:16
Angela:
dziękuję
5 lut 11:18