1 | 3 | 6 | ||||
=1+sin300=1+ | = | = | ||||
2 | 2 | 4 |
√6 | ||
sin150+cos150= | ||
2 |
1 | 1 | √6 | √6 | ||||
(sin150+sin1050)= | * | = | |||||
2 | 2 | 2 | 4 |
√2 | √3 | √6 | ||||
cos450*sin600= | * | = | ||||
2 | 2 | 4 |
α+β | α−β | |||
cosα+cosβ=2cos | *cos | |||
2 | 2 |
α+β | |
=450 | |
2 |
α−β | |
=300 | |
2 |
1 | 1 | |||
cos450*sin600= | (cos750+cos150)= | (sin150+sin750)= | ||
2 | 2 |
1 | 1 | |||
= | (sin150+sin(1800−750))= | (sin150+sin1050) | ||
2 | 2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |