matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wzór
ciemny:
to jet dobrze 3(x−5)(x+7)=3(x
2
−5x+35)=6x
2
−10x+105
23 lis 22:26
Godzio:
nie, 3(x−5)(x+7)=3(x
2
+7x−5x−35)=3x
2
+6x−105
23 lis 22:30
ciemny:
ok dzięki
23 lis 22:39