π | π | |||
dochodzę do momentu γ∊(− | , | ) | ||
2 | 2 |
π | x2 | π | ||||
wyznaczam Δγ={x∊(−∞,∞+); − | < | +γ < | } = | |||
2 | 2 | 2 |
π | ||
dla γ∊(−∞, | ) | |
2 |
π | π | |||
a dla γ∊[− | , | ) | ||
2 | 2 |
π | ||
Δγ= {dla γ∊(−∞, | ) mam x∊(−√π−2γ,−√−π−2γ)v(√−π−2γ,√π−2γ) dlaczego jest tu brana | |
2 |
π | π | |||
i druga (tą akurat rozumiem) γ∊[− | , | ) mam x∊(−√π−2γ,√π−2γ) | ||
2 | 2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |