matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:(
Ucze ń:
Wykres funkcji F(x)=−1/2(x−3)2+2 ma dwa punkty wspólne z prostą o równaniu y=m jeżeli ?
3 lut 16:48
J:
jeżeli równanie: f(x) = m ma dwa rozwiązania ...
3 lut 16:51
Ucze ń:
są odp A m<2 B m=2 C m=3 D m>3
3 lut 17:07