matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pilne
Karol 94:
√logx+2log√x=2 może ktoś pomóc
3 lut 14:11
razor:
zapisz to porządnie
3 lut 14:12
Karol 94:
√
logx
+2log
√
x
=2
3 lut 14:14
razor:
D: x>1
√
logx
+logx = 2 t =
√
logx
, t > 0 t
2
+t−2 = 0
3 lut 14:16
Karol 94:
aha dzięki
3 lut 14:18