matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
qwe
hennio:
x
1
2
+ x
1
x
2
+ x
2
2
= ...
3 lut 14:00
razor:
(x
1
+x
2
)
2
− x
1
x
2
= (x
1
−x
2
)
2
+3x
1
x
2
itd.
3 lut 14:03
Gray:
Zależy czego Ci trzeba:
x
1
3
−x
2
3
... =
x
1
−x
2
3 lut 14:24