matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
ola:
Pole trójk ˛ata o bokach a = 4 cm i c = 5 cm oraz kacie beta = 60 zawartym miedzy danymi bokami jest równe
3 lut 10:23
Eve:
wstaw dane do wzoru
3 lut 10:25
ola:
1
2
ac*sin β ?
3 lut 10:30
Eve:
tak
3 lut 10:34