matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
shake:
Rozwiąż równanie x
3
− 5x
2
− 6x + 30=0
2 lut 18:37
5-latek:
x
2
(x−5)−6(x−5)=0 (x−5)(x
2
−6)=0 dalej Ty
2 lut 18:39
Eve:
z 2 pierwszych x
2
a z dwóch następnych −6 przed nawias
2 lut 18:40
shake:
dziękuje
2 lut 18:41