matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granice ciągów
paw:
n−
√
n
2
+3n
*
√
n
2
+3n
a
n
=n−P{n
2
+3n}=(
)
√
n
2
+3n
...
n
2
=n=
∞
n
odp jest poprawna?
2 lut 12:01
paw:
√
n
3
+7
+5
(n+1)*
√
n+1
jak sie do tego zabrać?
2 lut 12:07
paw:
up
2 lut 12:30
paw:
upx2
2 lut 13:19
paw:
upx3
2 lut 13:33