matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Potęgi
me:
Proszę o pomoc:
12
5
* 81
4
18
10
3
√
−3
3
8
+
√
2
1,69 + 1,(63) − 0,5(54)
1 lut 18:25
irena_1:
12
5
*81
4
4
5
*3
5
*3
16
=
=
18
10
2
10
*9
10
2
10
*3
21
=
=3
2
10
*3
20
1 lut 18:29
irena_1:
3
3
√
−3
3
8
=−
3
√
27
8
=−
2
63
7
1,(63)=1
=1
99
11
1
54
1
6
55+6
61
0,5(54}=0,5+0,0(54)=
+
=U{495+
+
=
=
2
990
2
110
110
110
1 lut 18:33
me:
Dziękuję bardzo
1 lut 18:35