matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
Milena:
rozwiązać równanie e
−x
= 0
1 lut 14:43
J:
brak...
1 lut 14:45
Milena:
lub e
−x
= 2
1 lut 14:46
J:
lne
−x
= lne
2
1 lut 14:50
J:
sorry ... lne
−x
= ln2 ⇔ − x = ln2
1 lut 14:54