matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granice
paw:
lim
x→
∞
x*e
−x
1 lut 11:52
J:
x
1
1
=lim
= [H] = lim
= [
] = 0
e
x
e
x
∞
1 lut 12:03
paw:
[
∞
*0]?
1 lut 12:03
paw:
aaafaktycznie,w potędze jest minus,dziękuje
1 lut 12:03